снимка БулфотоМайка и син от България са арестувани в Милано. 65-годишната

...
снимка БулфотоМайка и син от България са арестувани в Милано. 65-годишната
Коментари Харесай

Майка и син поробиха българи да вадят пари от просия в Милано

снимка Булфото

Майка и наследник от България са задържани в Милано. 65-годишната жена и 39-годишният й наследник са упрекнати в подчиняване на свои сънародници зад граница. Те принудили други българи, пристигнали от София да се скитат по 12 часа по улиците на Милано с куче на каишка, прибирайки всички доходи от милостинята, заяви италианският в. „ Кориере каузи сера “, съобщи.

Двамата притеглят нашенците от България, като им дават обещание бързи и лесни приходи, само че незабавно след идването им в Милано им лишават документите и стартират да ги изнудват. До момента се знае за седем българи, попаднали в мрежата на рекетьорите.

Полицаите от комисариата на Монфорте Витория в продължение на двадесет дни наблюдават придвижванията на групата просяци в региона на “Пиаца Ризорджименто ” и “Пиацале Датео ”. Задържат ги в обвиняване за „ принуждение над животни “ (седемте кучета са поверени на общинския приют).

Разследването открива,че дамата и нейният наследник прилъгват българи в Милано от София, като им дават обещание делба 50% на приходите от лепта. Реалността се оказва друга – от новодошлите са отнети както документите, по този начин и цялата сума от просията.

Те се движат с кучета покрай спирките на метрото, принудени са да спят в изоставена къща на Viale Molise. 55-годишен мъж описа, че 39-годишният мъж и майка му са прибирали всичките пари, получени от състрадателните минувачи, като неведнъж е бил заплашван и обичай с пръчка.

Майката и синът са в пандиза " Сан Виторе ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР